Pohjois-Suomen kemistiseura järjestää lauantaina 24.4. klo 14 alkaen kevättapahtuman Zoomissa. Ohjelmaan kuuluu mm. hauskojen etäpelien pelaamista, tietovisailua sekä kuulumisien vaihtamista kanssakemistien kesken. Tapahtumassa kohotetaan myös malja tulevan vapun kunniaksi! Lisäksi seuran jäsenten kesken arvotaan vapputeemainen lahjakortti.

 

Valmista oma vappujuomasi ja tule katsomaan tapahtuman alussa myös muiden kanssakemistien valmistamia vappujuomia. Samalla kohotamme maljan ennenaikaisen vapun kunniaksi. Tämän jälkeen ohjelmassa on pelien pelailua. Tarjolla on mm. Drawful, joka on hauska ja leikkimielinen piirrä ja arvaa -peli. Toinen vaihtoehto on Jackbox-kokoelma, josta löytyy erilaisia viihdyttäviä etäseurapelejä.

Mikäli piirtotaitosi sattuu olemaan ruosteessa etkä jaksa innostua myöskään Jackboxin tarjonnasta, pelien sijasta on mahdollista osallistua vappuaiheiseen tietovisaan ja keskustella muiden tapahtumaan osallistuvien kanssa. Lisäksi pelejä voi tulla vain seuraamaan. Tapahtuman aikana arvotaan myös lahjakortti Alkoon!

Join Zoom Meeting
https://oulu.zoom.us/j/62255415399?pwd=YW5jRko0UXRJT1g3QkFLTzVheUQ5UT09

Meeting ID: 622 5541 5399
Passcode: 519358